Галерия

Световна премиера на новото Volvo S60 - 2018Световна премиера на новото Volvo S60 - 2018 / Новини / Галерия / Volvo
Производителят на премиум автомобили Volvo Cars представи днес новия си средно размерен луксозен спортен седан S60 в първия американски производствен център на компанията в Чарлстън, Южна Каролина. Официалното откриване на новия завод в Чарлстън, съвместно със световната премиера на новия модел, подчертава ангажимента на Volvo към САЩ – важен пазар за компанията и за новия спортен седан. Новото S60 е първият Volvo модел, който ще се произвежда в САЩ.
Прочети още
Дрифт шоу - BMW фестивал 2018 - ГалерияДрифт шоу - BMW фестивал 2018 - Галерия / Блог / Моторен спорт / Събори / Галерия / BMW
Професионалните дрифтъри, начело с Алекс Язов направиха грандиозно шоу за публиката и разпиляха немалко изгорена гума по асфалта.
Прочети още
М-шоуто на BMW фестивал 2018 - ГалерияМ-шоуто на BMW фестивал 2018 - Галерия / Блог / Моторен спорт / Събори / Галерия / BMW
През втория ден на BMW фестивала на дрифт сцената участниците представиха своите М-модели. По-смелите от тях изпилиха част от гумите! Дори семейно комби известно време беше с вратите напред по пистата.
Прочети още
1Страница 1 от 2

Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK
Затвори