Колите на BMW фестивал 2018 - Галерия

Колите на BMW фестивал 2018 - Галерия

/ Блог / Моторен спорт / Събори / Галерия / BMW

За 17та поредна година BMW клуб България направи едно от най-забележимите автомобилни събития в България. Страхотното зрелище събра феновете на марката от цяла България в Международен Панаир -Пловдив.

Първият в историята на клуба ФЕСТИВАЛ. Програмата започна в събота - на 9 юни сутринта на Гребната база и продължи в неделя, в Панаирното градче. Мощни двигатели, мирис на бензин и изгоряла гума беше основното през втория ден на фестивала. Хиляди BMW фенове се събраха с единствената цел - да се забавляват!

Галерия, с най-добрите моменти и коли от неделния ден на фестивла можете да видите тук.

Автор: Димитър


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK
Затвори