Новият PEUGEOT PARTNER преодолява невъзможното

Новият PEUGEOT PARTNER преодолява невъзможното

Източник: Peugeot
/ Новини / Peugeot

Защо да не съчетаете практичност и удоволствие, да усещате тази наслада всеки път, когато шофирате, защо да не оптимизирате времето си, да гарантирате безопасността си и да се чувствате сигурни, че автомобилът ви е достатъчно здрав да издържи на всеки тест... точно това предлага новият PEUGEOT PARTNER на всички професионални клиенти в сегмента на лекотоварните автомобили (LCV). 

Новият PEUGEOT PARTNER, с PEUGEOT i-Cockpit® като стандартно оборудване, безпрецедентна стъпка в сегмента, предлага ново усещане при шофиране, което благоприятства продуктивността. 

PEUGEOT революционизира LCV сегмента с подходящо, динамично и щедро пазарно предложение – перфектният баланс между удобство и управляемост – отличителна черта на Марката. 

С динамичния си дизайн новият PEUGEOT PARTNER е не само практичен и елегантен – той съдържа ненадмината гама системи в помощ на водача, които досега са били налични само в най-новите поколения седани. За първи път моделът включва две основни, оригинални иновации: индикатор за претоварване и Surround Rear Vision - осигурен от камера заден изглед, включително на мъртвите зони.

Новият PEUGEOT PARTNER предлага мобилен офис за работа без стрес; размерите отговарят напълно на пазарния сегмент, той е изключително комфортен и зоната за полезен товар е по-практична и функционална от всякога.

Независимо каква е вашата професия, ще откриете подходящата конфигурация, която ви позволява да работите ефективно: просто разгледайте версията Grip, която отговаря на нуждата от здравина при всякакви обстоятелства, или версията Asphalt за онези от вас, които прекарват повече време зад волана.

Новият PEUGEOT PARTNER е в основата на предприемаческия дух; той увеличава капацитета ви за постигане на резултати и прави възможно стигането далеч отвъд това, което преди може да е изглеждало невъзможно.

Новост в LCV сегмента!

Първото впечатление от интериора на новия PEUGEOT PARTNER е мигновено завладяващо, финалните щрихи и изработка са еднакви с тези на пътнически автомобил във всяко отношение. Моделът е оборудван със свръхмодерни технологии, които благоприятстват стимулиращото, инстинктивно и безопасно шофиране. 

„Новият PEUGEOT PARTNER подновява 20-годишна история на здравина и качество, потвърдени от професионалните потребители. След успеха на най-новите ни модели, нашата SUV офанзива с PEUGEOT 2008, 3008 и 5008 и след лидерството на новия PEUGEOT RIFTER, трябваше да имаме същата амбиция за нашия автомобилен дизайн за LCV, а именно да революционизираме пазара с иновативно и безпрецедентно оборудване! Ето защо емблематичният PEUGEOT i-Cockpit®, толкова обичан от нашите клиенти, е стандартно оборудване в новия PEUGEOT PARTNER. Този висококачествен, удовлетворяващ автомобил осигурява на потребителя истинско съчетание на практичност и удоволствие.“

Жан-Филип ИМПАРАТО, Главен изпълнителен директор на PEUGEOT


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK
Затвори