Новото Renault MEGANE R.S.

Новото Renault MEGANE R.S.

Източник: Renault
/ Новини / Renault

 Разработен, за да увеличи ефективността
По-широки калници отпред с интегрирани отвори за въздух, аеродиманична предна броня и сплитер тип F1, функционален заден дифузьор, централно разположен ауспух, специални цветове Orange Tonic и Sirius Yellow и много други. С 18-инчови джанти Estoril или 19-инчови джанти Interlagos, плоски прагове и фарове R.S. Vision, новият MEGANE R.S. предизвиква състезателя във вас.Нов спортен интериор
Спортно арматурно табло, арматурно табло,
спортни седалки с червени шевове – Новият MEGANE R.S. показва своя характер. Потопете се в ново спортно измерение със седалки, предлагащи перфектен комфорт, специален волан с пера за смяна на скорости и алуминиеви педали.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK
Затвори