Сервизната мрежа Euro Repar Car Service за поддръжка и сервиз на всички марки автомобили беше лансирана в шест нови държави през 2018 г.,

Сервизната мрежа Euro Repar Car Service за поддръжка и сервиз на всички марки автомобили беше лансирана в шест нови държави през 2018 г.,

Източник: Peugeot
/ Новини

 

 

Euro Repar Car Service, подкрепяна от PSA Group, се стреми да стане основната мрежа за сервиз, поддръжка и ремонт на всички марки за моторизираната общественост.

През 2018 г. тя преследваше и своята географска експанзия в държавите, в които вече присъстваше, достигайки 730 сервизни центрове в Испания, 400 в Германия и в Китай, повече от 150 в Обединеното кралство, 100 в Бразилия и 20 в Аржентина. Като цяло 1000 нови сервизни центрове се присъединиха към мрежата през 2018 г. Целта е да се достигнат 10 000 сервизни центрове до 2023 г.

Във Франция мрежата е най-голямата за автомобилни механични ремонти с повече от 1400 сервизни центрове. На 14-ти ноември 2018 г. тя спечели наградата за Независима мрежа на годината от професионалното списание Décision Atelier – връчена за първи път на мрежа, подкрепяна от производител.

Euro Repar Car Service предлага всички предимства на местния сервизен център – приятелско обслужване и отлична стойност, поддържани от увереността, че работата ще бъде свършена добре, на справедлива цена. Всичко това с допълнителното доверие, което може да предложи само една международна компания. Мрежата покрива широк спектър от услуги: проверка на маслото, обслужване, гуми, спирачна система, климатична система, акумулатори, видимост, изпускателна система, ангренажни ремъци, окачване, годишни технически прегледи, механични ремонти и пакетни сделки.

Euro Repar Car Service е важен актив в стратегията на PSA Group, свързана със следпродажбеното обслужване на всички марки, която включва покриване в световен мащаб на всички нужди на клиентите след покупката, независимо какъв е техният бюджет, марка или възраст на автомобила. Тази стратегия играе важна роля в глобалния стратегически план на PSA Group Push to Pass, който цели да разшири клиентската база на Групата.

 

 

 

 

Държави с локации

Отворени преди 2016 г.

Франция, Испания, Германия, Италия, Португалия, Белгия, Нидерландия

Отворени през 2016 г.

Бразилия, Китай, Беларус

Отворени през 2017 г.

Тунис, Обединеното кралство, Полша, Аржентина, Алжир, Турция

Отворени през 2018 г.

Русия, България, Мароко, Гърция, Саудитска Арабия, Швеция

 


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране на офертата и персонализиране на съдържанието и рекламата. Партньорите ни за социални мрежи, рекламиране и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това, а в Политика за реклами да ги промените по всяко време. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK
Затвори